Pozvání do Restaurace pod Habešem

Autor: administrator <alless(at)volny.cz>, Téma: Aktuality, Vydáno dne: 07. 05. 2013

Restaurace Pod Habešem Vás zve na

speciální víkendovou nabídku „STAROČESKÉ domácí kuchyně

11. a 12. května 2013 

Polévky

Silný hovězí vývar z oháňky s játrovými knedlíčky a domácími nudlemi

Dršťková

Hotová jídla

Svíčková na smetaně, houskový knedlík opečený na sádle

Zvěřinový guláš, cibulový chléb

Pečené králičí stehno s česnekem a pažitkou, celerová kaše

Telecí líčka na víně s bylinkami, šťouchaný brambor s jarní cibulkou

Speciality kuchaře

Grilovaná vepřová žebra na medu s česnekovou omáčkou, opékaný brambor

Pečené vepřové koleno na pivu s křenovou omáčkou a hrubozrnnou hořčicí, chléb

Ryby

Filé ze pstruha s limetkovou omáčkou, vařený brambor

Minutky

Krůtí steak s omáčkou z lišek, opékaný brambor

Marinovaná krkovice hrubozrnnou hořčicí s osmaženou cibulí, šťouchaný brambor s jarní cibulkou

Saláty

Trhaný salát se zeleninou a krůtím masem, jogurtový dresink, krutony

Trhaný salát se zeleninou a pstruhovými hranolky, koprový dresink s limetou, krutony

Moučník

Domácí jablkový štrůdl se šlehačkou

Plátky z čerstvých jahod s pěnou z bílé čokolády, pomerančová kůra a lístky máty

Námi dělané chuťovky k pivu

Cibulové kroužky v pivním těstíčku, pažitko-česnekový dip

Křupavé masové škvarky s česnekem a kostičkami chleba

Pikantní nakládaný hermelín s pivní čepicí

Bramborové chipsy s mořskou solí

 

Menu pro vás připravil a uvaří šéfkuchař Zdeněk.

Na vaši návštěvu se těší personál Restaurace Pod Habešem.